За тези две двойки зодии се задава раздяла през май

0
269

Вие сте коренно различни характери и е невъзможно връзката ви да е хармонична

Астролозите сочат, че за няколко двойки зодии, месец май ще донесе раздяла.

зодии
Вие сте коренно различни характери и е невъзможно връзката ви да е хармонична

Ако искате да разберете дали и вие не попадате в „черния списък“ на двойките зодии, на които предстои да се разделят, можете да проверите в следващите редове.
За добро или зло тези двойки зодии са застрашени от раздяла през май.

При някои от тях се очертават доста сериозни проблеми в любовен план, които също биха могли да доведат до раздяла.

Ето кои са двойките зодии, които са застрашени от раздяла през май според астролозите:



Овен-Скорпион
Обикновено тази двойка най-често от всички зодии бърка изпепеляващата страст с любов. Именно поради тази причина на по-късен етап от връзката им се пораждат множество различия, които е почти невъзможно да преодолеят. Представителите на огнената зодия Овен, са изключително бурни хора, които са с огромен сексуален заряд. Разбира се Скорпионите с радост приветстват цялата тази динамика.

За огромно съжалени обаче чудесните отношения между тези две зодии, се изчерпват между чаршафите. През останалото време те не могат да се разберат за каквото и да било. Основните им пререкания, са породени от факта, че им е много трудно да си поделят властта във връзката. Новият месец ще накара тези две зодии да преосмислят отношенията и любовта си, така че не е изключено да се стигне до раздяла.

Телец-Рак
Честно казано астролозите определят като истинско събитие фактът, че между вас изобщо се е зародила любов. Истината е, че вашите характери и интереси са на абсолютно противоположни позиции. Може би вие сте типичния пример на твърдението, че противоположностите се привличат. За съжаление обаче не в пълния смисъл на думата.

Представителите на зодия Рак, са непоправими интроверти. Те не се интересуват от никого другиго, освен от себе си и са изцяло вглъбени в собствения си емоционален свят. За разлика от тях пък Телците жадуват за повече срещи с хора, излизания навън и социални дейности. Сами се досещате, че при това положение връзката ви няма как да бъде хармонична и да не се стигне до раздяла.

Още в първите дни на новия месец помежду ви ще се зародят малки караници. За съжаление с течение на времето караниците ще стават все по-сериозни. Положението ще се усложнява все повече и повече, докато накрая не стигнете до раздяла. По всяка вероятност това ще се случи най-късно в последните дни на месец май, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.