Задължително спазвайте тези правила при подстригване на косата

0
609

Изборите, които трябва да направите, са изключително важни

Оказва се, че подстригването на косата не е никак лесна задача, предвид задължителните правила, които трябва да спазите.

косата
Изборите, които трябва да направите, са изключително важни

Запознати твърдят, че космите на косата, са естествените антени на човешкото тяло. Именно те са тези, които прекарват в тялото невидимата с просото око жизненоважна сила от пространството около нас.

Според първото правило, трябва много да внимавате на кого ще поверите грижите за косата ви. Имайте предвид, че човекът, който ви подстригва, променя биофилма ви.
Когато отидете на фризьор, не се вглъбявайте само в избора на прическа, а и на човека, който ще ви подстриже. Добре е той да е весел и жизнен. В такъв случай животът ви след подстригването на косата, ще се промени към по-добро.

Трябва да знаете, че колкото по-добър фризьор изберете, толкова по-силно ще е влиянието му върху косата и живота ви. Важно е фризьорът, който ще си изберете да е на вашата възраст или дори по-млад/а от вас.



Ако пък сте хронично нещастни, без значение на причината, то тогава спрете избора си върху по-възрастен от вас фризьор. Ще забележите дори с просто око, че след излизането ви от фризьорския салон, животът ви ще се промени и то доста сериозно.

Според второто много важно правило, не бива да подстригвате сами косата си. Това е само едно суеверие, но се оказва доста трудно човек да се избави от него. Факт е обаче, че без оглед на това колко здрави и енергични сте, е трудно да коригирате сами деформациите на биологичното си поле. Истината е, че ако пренебрегнете този съвет, ще пренапишете отново информацията с деформираната енергия.

Третото правило гласи, че най-добре би било да доверите подстригването на косата ви на човек от вашия пол. Факт е, че по време на подстригването се правят промени на етерното, астралното и психическото биологично поле. Поради тази причина лесно бихте могли да поддадете на влиянието на някой друг.

Според четвъртото правило, ако искате косата ви да расте значително по-бързо след подстригването, е много важно това да се случва по пълнолуние.
В случай, че косата ви не ви харесва, тъй като е много разбъркана или пък непокорна, то тогава също трябва да изберете подходящия момент. Най-добре е да отидете на фризьор на растяща луна.

Ако пък искате да спрете косопада и да укрепите корените на косата ви, трябва да отидете на фризьор при намаляваща луна. Древните славянски магове са съветвали да се подстригват леко краищата на косата, ако се хване настинка. По този начин се избавяте от отрицателната енергия и ще улесните организма си при справянето с проблема, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.