Бременността вече й личи: Ето първата публична поява на Деси Банова (СНИМКИ)

0
384

Годениците Деси Банова и Росен Плевнелиев са изключително щастливи. Тяхната радост се допълва не само от огромната любов, която пламти между тях. Но и от бременността на Деси

Преди няколко дни Деси Банова каза на Гала, че чака дете.

Деси Банова
Бременността на Деси Банова носи огромна радост на Росен Плевнелиев

Новината обиколи всички социални мрежи и медии.

Първата поява на Деси Банова с широка рокля еднозначно показва какво се случва и предстои да се случи.

Росен Плевнелиев и Деси Банова станаха част от официалната церемония за раздаване на наградите от фондация „Стоян Камбарев”. Тази година церемонията се провежда за 9 път.



Стоян Камбарев е изтъкнат български театрален режисьор. Затова наградите на фондацията се присъждат на млади творци, които са ангажирани с различни области на изкуствата.

Носител на голямата награда на Фондация „Стоян Камбарев“ за 2018 г. е пианистът Светослав Тодоров. Наградата му беше връчена от специалния гост на официалната церемония президентът Росен Плевнелиев.

Росен Плевнелиев беше придружен от неговата годеница Деси Банова.

Докато изпълняваше функциите на президент на България Росен Плевнелиев нямаше първа дама. Сега Деси Банова го придружава на всички официални мероприятия и събития, на които взема участие.

Този факт прави президента Плевнелиев още по-щастлив. В интервю за „На кафе“, Росен Плевнелиев сам се похвали. Неговите колеги от световния политически елит много се радват за него, че вече не посещава световните форуми сам. И че присъствието на дама до него го прави пълноценен и завършен мъж.

За тържеството на Фондация „Стоян Камбарев“ Деси Банова облече  бяла рокля с дължина до коляното. Красивата дантела на плата на успя да прикрие заобленото  й коремче следствие бременността. Освен коремчето, вече и самата стойка на Деси се променя. Тя все повече изглежда като бременна жена.

Деси Банова
Грижовно Росен Плевнелив държи Деси Банова за ръка

 

Деси Банова
Годениците ще стават младоженци и ще си имат първо общо дете

 

Деси Банова
Коремчето на Деси Банова ясно личи

 

Деси Банова
Стойката на Деси Банова се променя

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.