Това е мъжът, който кара Хилда Казасян да се чувства на седмото небе от щастие (ФОТО)

0
627

Хилда Казасян сякаш разцъфтява с всеки изминал ден. Причината за това е проста. Голямата любов и невероятното присъствие на един специален  мъж до нея

Двамата са партньори в живота и в бизнеса.

Хилда Казасян
Хилда Казасян се наслаждава на голямата си любов Пламен

Той се казва Пламен Иванов. На морето имат няколко ресторанта. Правейки общ бизнес, влюбената двойка има много повече време, което прекарва заедно.

Хилда Казасян се чувства спокойна и сигурна с такъв надежден мъж до себе си.

Тя може да разчита на Пламен за абсолютно всичко. Пламен подкрепя красивата и талантлива певица в нейните проекти и други ангажименти.



В момента Хилда е жури в престижния формат „Като 2 капки вода“. Самата тя разказва, че репетициите и всички лайфове са цял празник. Целият екип е страхотен. И това е така не само по време на лайфа, но и зад кулисите. Забавно е с Рачков и Зуека, с братята Халваджиян, с изпълнителите, с балета и с всички останали.

Преди време журналист от списание попита Хилда Казасян дали не възнамерява да сключи брак с Пламен. Тя отговори, че от такава стъпка нужда няма. Техните отношения се градят на любов, толерантност, подкрепа и безрезервно доверие. Биха вдигнали сватба единствено ако решат да устроят купон за своите многобройни приятели.

Хилда Казасян
Пламен Иванов и Хилда Казасян щастливи заедно

От  Кlіukі.bg припомнят, че в началото на връзката им, Пламен подарил на Хилда Казасян годежен пръстен. Но той бил само израз на безкрайната му любов. В никакъв случай не е задължение за брак.

В крайна сметка, след като дъщерята на големия музикант Вили Казасян е щастлива, това е най-важното нещо.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.