Спецполицаи проведоха зрелищна акция преди малко у нас

1
161

Днес около 15:00 часа БГ спецполицаи проведоха поредната зрелищна акция у нас

Както разбираме от БЛИЦ, който цитира Флагман, БГ спецполицаи, маскирани с качулки, нахлуват в несебърския хотел „Кантилена” днес в 15:00 часа.

Маскираните спецполицаи паркирали брониран джип и нахлули в хотела тежко въоръжени.

На входа полицаите съборили на земята двама мъже и им сложили белезници.

спецполицаи
Спецполицаи днес в зрелищна акция край Несебър

Прословутият хотел с италианското име “Кантинела” се намира на пътя между Несебър и Равда.При опит на журналисти от Несебър и Бургас да се свържат с рецепцията на проверявания хотел, след дълго даване на заето, от рецепцията отказали да дават повече информация. Вероятно това е по нареждане на спецполицаите.

Възможно е да са търсили наркотици, оръжие, престъпници, наркодилъри, стока от контрабанда, лица, които подготвят покушение или са направили опит да убият някого, а след това са се скрили в този хотел.

спецполицаи
И БГ спецполицаи дават свои жертви – командос Емил Шарков in memoriam

Това са само предположения. Докато от МВР не дадат повече сведения, няма как да знаем. Единственото сигурно е, че подобни акции на спецполицаите се извършват под ръководството на прокурор и ако случаят не е важен, качулките няма да бъдат вкарани в акция.

В редиците на МВР и на ДАНС има много големи издънки, но не можем да отречем, че в спецотряда работят много смели, добре обучени млади мъже. И ако се получават недоразумения, то вината не е в изпълнителите, а в техните началници.

Всеки от нас е гледал американски филми, в които главните действащи лица са морските тюлени, ФБР и други структури. В момента по един от ТВ канали дават поредицата “Хавай 5.0”.

Бавно, но славно и нашите момчета – спецполицаи имат амбицията да догонят качествата и професионализма на техните американски или британски колеги, но понякога и те дават жертви. Не можем да забравим загиналия в Горна Оряховица командос Емил Шарков в изпълнение на своя служебен дълг, предан на който остави младата си съпруга вдовица и малко дете – сирак.

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.