Вълшебна вода тече от аязмо в манастир (лекува очи, бъбреци, стомах, екземи и дарява деца)

0
4198

Уникална възможност за всички, които изпитват телесни страдания. Пийте от водата от манастирското аязмо,  която дарява здраве. Измийте лицето си и ще усетите как чудото се случва

До село Александрия, обл. Добрич, общ. Крушари се намира уникален манастир.

Александрийски манастир аязмо
В Александрийския манастир има аязмо с лековита вода

Намира се на около 1 км от с. Александрия и на около 10 км от близкото село Крушари.

Манастирът носи името на старозаветния пророк Илия. Но е по-известен като Александрийският манастир.

В двора на Светата обител има малък параклис на Свети Илия и аязмо с вода. Водата е лековита. В това са убедени както християните, така и мюсюлманите от региона.По традиция болните идват в манастира. Първо палят свещи за здраве и отправят горещи молитви към Свети пророк Илия.

След това използват лековитата вода от манастирското аязмо.

Местните хора разказват, че водата в аязмото идва директно от планината.

В този край на Добруджа от векове варят много силна домашна ракия. Наричат я скоросмъртница, защото не може да се пие без да бъде разредена.

Когато налеят към ракията вода от аязмото на Свети Илия, ракията запазва своя естествен цвят. Не потъмнява и не става мътна. Старите хора казват, че в тази вода има особена сила.

Днес водата от аязмото е каптирана и е отведена в чешма. По този начин вярващите лесно пълнят съдове с лековитата вода, които отнасят вкъщи.

Наши читатели, които вече са използвали лечебната вода на този извор са изключително доволни. Хора с проблеми с очите успели да ги забравят. Хора с не добре функциониращи бъбреци вече не си спомнят за тях.

Млади и стари с болки в стомаха нямат повече грижи с храносмилателната система. Деца с екземи са били излекувани.

Но най-щастливи са онези семейства, които не са имали свои деца. За целта от лечебната вода трябва да пият и жената, и мъжът. Иначе зачеване няма да се получи, коментират двойки, които вече са станали родители.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.