Фолк дивата Мария се омъжи. БГ сватба не е това, което беше (СМЯХ ВИДЕО)

0
439

Фолк дивата Мария мина под венчило, а традицията на българската сватба не е това,  което беше. Можете да се убедите сами, след като изгледате видеото

Има един монтажист и видеооператор, който  умее да направи всяка сватба уникална и запомняща се.

Благодарение на интересно чувство за хумор, Красимир Ламбов от Варна е заснел стотици сватбени тържества.

Няма една сватба аналогична на другите.

Всяка е с отделен любопитен сюжет и зарежда с положително настроение  не само младоженците, техните кумове и роднини, но дори и непознати хора, които случайно попадат на подобно видео.



svatba-church
Още една БГ сватба, предизвикваща огромен интерес се състоя
svatba-church
Мария и Гущеров влюбени на тяхната сватба

Необичайната сватба, която ще изгледате на видеото е на щастливите младоженци Радослав и Дорина.

Операторът разкри една дребна подробност. Нищо предварително не е било режисирано. Всичко станало на момента.

Наистина се наложило да спрат, за да заредят с гориво на бензиностанцията и тогава мозъкът на оператора родил тези закачливи импровизации – скечове.

И както си говорим за сватби, не можем да не отбележим, че поп фолк дивата на българската сцена Мария и приятелят й Християн Гущеров се венчаха пред хората и Бога.

svatba-church
Огромната сватбена торта
svatba-church
БГ сватба вече не е това, което беше

Само преди броени часове се състоя едно от най-съкровените събития в живота на чаровното миньонче на българската поп фолк сцена Мария, а именно сватбата й с приятеля й Християн Гущеров. Ето и кадрите от това щастливо събитие, които са публикувани във „Всеки ден“ и са дело на репортерите на „Булфото“.

Вчера двамата влюбени – Мария и Християн, се обрекоха във вечна вярност пред Бога като сключиха и черковен брак. В гражданското те се подписаха още на 13 януари, но вчера бе големият ден за семейство Гущерови.

Мария бе облечена като истинска принцеса – с красива бяла рокля, с деколте. Бижутата, които допълваха стилната рокля на брюнетката бяха единствено масивни обеци, изработени с камъни и перлички по тях.

Певицата носеше и букет от бели рози, като мъничката Марая, дъщерята на поп фолк изпълнителката, която бе като „калинка“, бе облечена със същата рокля и носеше малко копие на същото букетче от белите рози.

Кумове на щастливото събитие бяха Добромир Гущеров, бащата на Християн, и неговата съпруга – Даяна.

След като преминаха през задължителните ритуали и представиха своите любовни клетви пред света, младото семейство покани всички свои гости да станат съпричастни и в партито по случай сватбата. Двамата влюбени празнуваха в елитно столично заведение.

За настроението на младата двойка се погрижиха изпълнители от различен стил, като Васил Найденов, Преслава, Азис, Софи Маринова и Ивана.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.