НЛО прекъсна футболен мач (появата му шокира многохилядната публика +видео)

0
189

Докато тече срещата от футболен мач, футболистите забелязват нещо странно в небето. Те застиват на място и играта спира. Публиката онемява от вида на НЛО

През последните години темата за извънземни и НЛО отново стои на дневен ред.

НЛО
НЛО се появи над стадиона през 1954 г.

В България проф. Филипов се е ангажирал да популяризира присъствието и влиянието на извънземните върху живота на земните жители. Той стъпва и на разсекретени наскоро документи от правителствата на различни държави.

Но темата НЛО е била популярна от началото на 50-те години на 20 век.

На тосканския стадион „Артемио Франки” в Италия тече футболен мач. В дербито участват  „Фиорентина” срещу „Пистойезе”.Датата е 27 октомври през 1954 г.

В началото на второто полувреме целият стадион притихва за момент. След това цялата публика започва да крещи неистово. Футболните фенове престават да следят как тече играта на терена. Те  насочват поглед нагоре към  небето и сочат с ръце. Футболистите онемяват – футболното дерби е прекратено.

Тогавашната преса отразява събитието, но след време случката е забравена. До 2014 г., когато ВВС взема интервю от Ардико Менини. Менини е една от младите легенди на италианското каучо. Той споделя, че мачът е прекратен, заради нещо, което се появява в небето.

То прилича на издължено яйце или на пура. Това нещо излъчва сребърно сияние.

Сред публиката имало хора, които започнали да изпадат в транс.

ВВС взема интервю и от Джиджи Бони. Джиджи е голям фен на “Фиорентина” и не пропуска мач с участие на любимия му отбор.

Според Бони на небосклона се появяват няколко движещи се обекти. В началото движението им било скоростно, след това се застопорили на едно място. На него му заприличали на кубински пури.

През следващите дни НЛО се появява над Тоскана многократно. Хиляди са свидетелите.

За президента на Национален център за изучаване на НЛО в Италия Роберто Пиноти това не е странно. Както и за проф. Филипов.

Хомо сапиенс съвсем не е единственото разумно същество във Вселената. Има същества, които са много по-разумни от хората и боравят с много по-развити високи технологии от нашите.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.