Сър Алекс Фъргюсън излезе от кома: Ето какво се случи след това!

0
344

Сър Алекс Фъргюсън вече се възстановява от операцията!

Футболната икона на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън по всяка вероятност ще се оправи напълно след направената му операция. Той се е събудил от комата и е бил адекватен, съобщава „Дейли мейл“.

сър Алекс Фъргюсън
Сър Алекс Фъргюсън вече не е в кома

На 5 май легендарният треньор получи мозъчен кръвоизлив и бе опериран по спешност. Прогнозите не бяха добри, но в крайна сметка лекарите са успели да го спасят.

Според някои информации, той не само е разпознал близките си, но дори се е пошегувал дали се намира в рая. Така е показал на всички, че е добре и ще се оправи.

Шотландецът е на 76 г. и затова възстановяването му може би ще продължи по-дълго от предвиденото. Важното обаче е, че вече е извън кома, което е страхотна вест за близките му.



Припомняме, че сър Алекс Фъргюсън е най-великият треньор в историята на Манчестър Юнайтед. Той беше начело на отбора цели 27 години, което е истинско явление във футбола.

Много от бившите му играчи са се позаинтересували от състоянието на бившия треньор. Сред тях са били Рио Фърдинанд, Пол Скоулс, Ники Бът и др. Не е известно обаче Бербатов да е направил същото.

Въпреки че се отказа от мениджърския пост на „червените дяволи“, Фъргюсън продължи да бъде близо до клуба през последните 5 години. Очаква се това да се промени, защото така се сдобива с ненужен стрес.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.