30 години по-късно: Лусия Мендес разкри невероятна истина за Диана Саласар!

0
920

Лусия Мендес, известна повече като Диана Саласар, проговори за своята най-велика роля!

Тази година се навършват точно три десетилетия откакто „Странното завръщане на Диана Саласар“ излезе на бял свят. Този мексикански сериал се оказа истински хит за тогавашния пазар, но краят му предизвика масов бунт.

Диана Саласар
Това е Диана Саласар преди и сега

В последния епизод бе излъчено как Диана Саласар се събужда от кошмар и всичко, което се е случило през сериала, се оказа неин сън. Ставаше въпрос за прераждането й от Средновековието в 20 в. Всъщност не се е състояло.

Това предизвика големи негодувания на феновете преди 30 години. Мнозина бяха бесни, защото всъщност така не е имало никаква развръзка на сюжета.

Днес Лусия Мендес, която изигра главната героиня, си спомня с умиление за тази своя роля. Тя е наясно, че много от хората не са възприели добре края.



„Казах на сценаристите, че си играят с огъня. И на мен не ми хареса развръзката. Получих много писма от зрители, които са се почувствали излъгани.“ – споделя мексиканската актриса пред онлайн издание.

Това си остава най-известната роля на красавицата. Днес тя вече е на 63 г. и има много богат опит зад гърба си.

В „Странното завръщане на Диана Саласар“ тримата главни герои се преродиха в 20 век, след като са били умрели няколко века преди това. Диана имаше свръхествествени сили и очите й ставаха жълти.

Сериалът придоби огромна популярност и в България в началото на 90-те години. Той бе излъчен по Канал 1.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.