Жената на изчезналия Боян Петров трогна България

1
342

Боян Петров има до себе си жена, която много го обича!

Радослава Ненова, която е приятелката на Боян Петров, написа във Фейсбук трогателно слово за търсенето на своя любим. По този начин прикова вниманието на цяла България.

Боян Петров
Жената на Боян Петров не спира да вярва

Във време, в което Боби е изчезнал, не са малко и хората, които го укоряват. Те твърдят, че няма защо да се вдига такъв шум около него и всички да се молим да е жив, защото той сам си е избрал да тръгне по този път.

Радослава обаче бърза да защити своя възлюбен. Тя призовава хората да са по-съпричастни към драмата й, тъй като без хора като Боян Петров светът би бил много по-пуст.

Ненова по всяка вероятност харесва у алпиниста именно неговия приключенски дух. Той е от хората, които живеят за мига, което понякога е голям плюс.



Боян е минал през какви ли не трудности в живота си. Бил е поразяван от болести, участвал е в катастрофи, но сега нещата изглеждат най-тежко.

Вече 9 дни той е изчезнал в Хималайте и няма сведения за него. Търсят го и по суша, и по въздух, но няма и помен от него.

Не бе открит в лагерите 1 и 2, което навява лоши чувства, че се е случило най-лошото. В момента спасителите са се отправили към лагер 3.

Вижте какво написа приятелката му в социалната мрежа!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. И точно какъв е приносът му с необоснования му приключенски дух в световната съкровищница – не разбрах?!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.