Ето какво се случва, когато отправяте молитва към Господ

0
683

Споделяйки с Него, вие се превръщате в по-одухотворена личност

Вероятно много пъти сте отправяли молитва към Господ. А задавали ли сте си въпроса какво се случва, когато отправяте молитва към Всевишния?

Господ
Споделяйки с Него, вие се превръщате в по-одухотворена личност

Това, което малцина знаят, е че Господ чува всяка една молитва. Може би не ви се вярва и това е така, защото всеки очаква да се случи чудо, след като се помоли. Ако то не се случи, значи молитвата му не е била чута от Господ.

В действителност обаче нещата стоят по много по-различен начин. Истината е, че когато се обърнете към Господ с искрена молитва, вие сте в състояние да промените живота си изцяло.
Трябва да знаете, че без значение за кого и за какво се молите, вашата молитва винаги ще получи отговор.

Най-важното е това, че сте се обърнали за помощ към Бога.
Забелязали ли сте, че в момент на молитва, времето сякаш спира? Това се дължи на невероятната способност на молитвата да забавя хода му.



Когато ви се струва, че са се натрупали твърде много проблеми и тревоги, най-добре би било да се помолите. Разкрийте пред Господ това, което ви притеснява. Молитвата ви е вашата директна връзка с нашия Създател. Трябва да сте сигурни, че тя няма да остане нечута и ще ви се помогне.

Споделяйки с Господ, вие се превръщате в по-одухотворена личност, която се доближава все повече и повече до Него. По този начин съдбата се отваря към вас. Можете да помогнете и на скъпи за вас хора като отправите искрена молитва за тях. Те със сигурност също няма да останат нечути. И на тях винаги ще получите отговор.

Не крийте от близките си, че се молите за тях. По този начин вие за пореден път им засвидетелствате искрената си обич, на каквато е способен само близък човек.
Освен това молитвата ще ви помогне да се избавите от вашето бреме и от чувството ви на вина.

Не трябва да имате никакво съмнение, че Господ обича всички свои деца. Най-интересното е, че колкото и да не ви се вярва, по време на молитвата вие влизате в контакт и с вашите близки, които вече не са сред живите. Те дори могат да ви помогнат за сбъдването на молбите, които отправяте към Създателя.

Чрез нея вие го възхвалявате за всичко, което е направил за вас, както и за онова, което ще направи. Без значение какво ви очаква в дните занапред, трябва да знаете, че то е във ваша полза, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.