Научете какъв е цветът на вашата аура и какво означава това

0
376

Този цвят изразява най-добре вашата ожесточеност

Цветът на вашата аура може да разкрие за личността ви много повече, отколкото предполагате.

аура
Този цвят изразява най-добре вашата ожесточеност

Може би няма да се изненадате, ако споменем, че всеки зодиакален знак има своя цвят аура.

Силата на всеки един от знаците в астрологията се разкрива чрез различни форми на енергията, в това число и аурата.
Ако желаете да научите какво разкрива вашата аура и най-вече цветът й, можете да го направите в следващите редове:

Овен
Вашият цвят на аурата, е светлочервен. Едва ли се изненадвате, имайки предвид, че това е най-подходящият цвят за изразяване на ожесточения Овен. Този цвят разкрива доста агресивен характер, страст, повишена сексуалност, силна воля и конкурентен дух. Именно това са някои от основните характеристики на този зодиакален знак.



Телец
Вашият цвят е горското зелено. Дори и да се съмнявате, че този цвят подхожда на представителите на зодия Телец, то наистина това е техният цвят. Той характеризира хората, които винаги извличат най-доброто от другите и показва лечебната им сила. Цветът също издава, че са посветени на земята.

Близнаци
Жълтото е цветът на представителите на зодия Близнаци. Едва ли сте изненадани, имайки предвид, че те обикновено са доста весели хора. Този цвят характеризира игривостта, позитивността, оптимизма и докосването до детето във вас. Жълтият цвят показва и че вие сте непоправими ентусиасти.

Рак
Розовото е вашият цвят и това не е никак случайно. Основната причина за това е, че почти няма миг, в който да не летите на крилете на любовта. Сами се досещате, че цветът характеризира чувствата, любовта, както и състраданието и съпричастността, които изпитвате към всеки.

Лъв
Цветът на царствената зодия, е оранжевото. Едва ли има някой, който се съмнява в това, че Лъвът управлява света със своята енергия. Именно поради тази причина не е никак изненадващо, че именно тези представители на зодиака, имат най-смелия цвят, какъвто е оранжевото.

Дева
Вашият цвят на аурата, е кралското синьо. Този цвят е доста оживен и ви е присъден, тъй като вие сте доста комуникативни личности. Не сте от хората, които биха се чувствали добре, ако трябва да стоят затворени твърде дълго време на едно място. Цветът на вашата аура издава, че сте логични, рационални и гледате доста сериозно на живота. Обикновено имате желание за искрена комуникация с всички. За съжаление обаче това невинаги се получава, тъй като хората не са особено искрени, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.