Спасител разплака България: Бог да прости Боян Петров!

0
139

Боян Петров не е жив, стана ясно след последната спасителна акция!

Това е краят на надеждите на всички близки на Боян Петров. Той е загинал на връх Шиша Пангма, стана ясно от последните разкрития на спасителния екип.

Боян Петров
Няма никакъв шанс Боян Петров да е жив

Кирил Петков, който бе част от екипа, съобщи официално, че търсенето е било прекратено. Било е направено всичко възможно, но уви, Боби не е намерен в Хималаите.

Тази сутрин е бил направен последен опит. Час и половина хеликоптер е летял над върха. Били са огледани всички възможни кътчета, но Боян Петров така и не е бил открит.

За последен път е бил прегледан лагер 1. Там го е нямало. Имало е идея да се продължи към лагер 2 и 3, където спасителите вече бяха, но след като по въздух нищо не е било засечено, просто шансове за нашия алпинист няма.“За жалост не открихме Боян, но можем да си тръгнем с убеждението, че сме направили всичко възможно. Бог да го прости.” – съобщи Кирил Петков.

Най-вероятно Боби е паднал в накой процеп, където няма как спасителите да влязат, а и няма видимост от хеликоптерите. Имал е малшанса да стане жертва на времето.

На всичкото отгоре Петров е диабетик, което по всяка вероятност е усложнило положението му. Нищо чудно болестта да е тази, която да го е тласнала към голямата трагедия.

TOPactualno.com изказва съболезнования на всички близки на Боян Петров!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.