Бунт срещу Поли Генова: Зрителите на „Гласът на България“ искат главата й!

0
287

Поли Генова не е харесвана от зрителите на „Гласът на България“!

Тази година „Гласът на България“ предизвика множество полемики. Най-силните от тях бяха свързани с Поли Генова и нейните решения.

Поли Генова
Не искат Поли Генова в „Гласът на България“

Мнозина са вече тези, които не считат изборите на певицата за адекватни. Тя елиминира доста силни участници, за да пусне други, които са по-противоречиви.

Най-големият гаф, който Поли сътвори, беше с Деница Караславова. 15-годишната девойка се справи великолепно на супер битките, но менторът не я избра за следващата фаза.

Генова елиминира незаслужено и други големи таланти. Най-запомнящите се са Момчил Степанов и София Арабаджиева.



Големият бунт срещу звездата от „Евровизия“ 2016 е заради това, че тя открито предпочита чужденците пред българите. Когато има шанс, винаги избира този, който не е родом от България.

Такива бяха случаите с рускинята Анастасия Белявская и арменката Анна Азатян. Те не се справиха по-добре от бъгларските си опоненти, даже напротив, но Поли Генова ги пусна за големите концерти.

„Какво прави тя, защо винаги избира чужденците? Колко български таланти си отидоха заради нея… Не заслужава да е в журито и догодина!“ – смята зрител на „Гласът на България“.

Поли фаворизира чуждите си предпочитания още през миналия сезон. Тогава филипинката Сара Сюзет достигна до второто място на надпреварата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.