Най-странната сватба у нас вече е факт: Две жени се врекоха във вярност! (Подробности + снимки)

0
408

Тази сватба остави без ума и дума мнозина, но това вече ще се случва все по-често у нас!

Започна се! Вече има джендър сватба в България и тя е между две жени. Жени с голяма възрастова разлика, които се обичат безумно.

сватба
Тяхната сватба е най-странната в България

Това са 41-годишната Вяра и 25-годишната Диляна. Двете са се венчали само преди дни в гр. Русе, пише HotArena.net.

Интересното е, че на сватбата е имало и свещеник, който да ги врече във вярност. Така двете дами вече са напълно готови да се отдадат изцяло една на друга.

Те се запознават във Фейсбук. Цели 8 месеца само си пишат, тъй като Диляна по това време работи в чужбина. След като се връща, се виждат и между тях пламва любов.



И двете са имали връзки с мъже, но не са останали доволни от тях. Вяра е много разочарована от силния пол, но все пак от първата си връзка с мъж има син на 21 г.

Диляна пък твърди, че се чувства много по-комфортно в компанията на жена. Удоволствието и душевно, и плътско за нея било много по-голямо, отколкото когато е с мъж.

В новото семейство Вяра изпълнява ролята на мъжа, тъй като именно тя е предложила брак на Диляна, поднасяйки й годежен пръстен. На сватбата едната е била в бял костюм, а другата в бяла рокля.

Сега започват опитите им да си имат дете. Диляна ще го износи, но за целта ще се опита да забременее ин витро. Дано имат късмет.

Вижте снимки на шокиращата двойка!

сватба
И двете са жени, но де обичат безумно
сватба
Вече са едно семейство
loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.