Кръвната група определя вашето бъдеще

0
240

Ще останете изненадани каква огромна роля играе тя в живота ви

Може би и през ум не ви е минавало каква огромна роля играе кръвната група в живота ви.

кръвната група
Ще останете изненадани каква огромна роля играе тя в живота ви

Оказва се, че кръвната група е от огромно значение не само за цялостното ви здравословно състояние, а и за начина, по който ще се развие животът ви.

Група медици са провели редица проучвания в тази област, преди да стигнат до изводите, които ще ви представим в следващите редове.

Оказва се, че много голяма част от гените при хората, биха могли да предопределят качествата им. При наблюденията било установено, че много от качествата и гените, които следват от тях, се дублират с прогнозите на астролози според зодиакалния знак и планетата на човека.



Ето до какви изводи за кръвната група са стигнали учените в резултат на проведените проучвания:

Хората, които са носители на първата кръвна група, са изключително целеустремени, силни и смели. Обикновено те притежават неудържима енергия и имат лидерски качества, които са им заложени по природа. Разбира се не са лишени и от отрицателни черти на характера. Такива са внезапното избухване, агресията и честата проява на гняв.

Хората, които са носители на втората кръвна група, са изключително спокойни и балансирани личности. Дори няма да е преувеличено, ако се каже, че са доста срамежливи. Едно от качествата им, които ги отличават от останалите, е тяхната съпричастност към чуждата болка. Те винаги взимат всичко присърце. Тези хора са доста пестеливи и са чудесни домакини. Освен това са ненадминати в създаването на комфорт и домашен уют.

Отрицателните им черти, са консерватизмът и самочувствието им. Често пъти именно те са сериозна пречка в решаването на редица лични или професионални проблеми. Въпреки всичко при желание тези отрицателни черти могат да бъдат преодолени.

Носителите на третата кръвна група пък са творческо настроени и хармонично развити. Лошото при тях е, че често пъти попадат на доста неприятна рутина, която ги ограничава до голяма степен. Хората от кръвна група В (трети тип) често пъти могат да променят настроението си. Освен това в нередки случаи демонстрират непоследователност в преценките, възгледите и дори действията си. Основната пречка за реализирането на целите им е фактът, че те често сменят мечтите си.

При хората от четвъртата кръвна група обаче се наблюдават известни разминавания в прогнозите на психолози и астролози. Според първите хората от тази група, са най-големите убийци. Астролозите пък твърдят, че именно те са събрали най-добрите страни от останалите три кръвни групи. Те притежават завидни лидерски качества, комуникативни умения и интуиция. Същевременно представителите на кръвна група АВ са доста особени, противоречиви и нерешителни. Умът им води постоянна битка със сърцето, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.