Ето защо дамите полудяха по тази рецепта

0
434

Резултатите със сигурност ще ви зарадват

Никак не е случаен фактът, че дамите от цял свят полудяха по тази рецепта.

рецепта
Резултатите със сигурност ще ви зарадват

Лятото вече чука на вратата и не е далеч времето, в което ще тръгнете по плажовете. Със сигурност този период кара онези от вас, които са добавили малко излишни килограми към тялото си да настръхват.

Истината обаче е, че няма нужда. Тази рецепта ще ви спаси, дори и да я вкарате в действие в последния момент. Благодарение на нея ще можете да се избавите от последствията, които се забелязват по бедрата, ханша и корема в резултат на вкусната храна, която сте хапвали през зимата.

За никого не е тайна, че обездвижването също е фактор, който допринася за натрупването на килограми. Ако и вие страдате от този проблем, е добре да знаете, че не сте единствените. Оказва се, че той измъчва около 80% от дамите в световен мащаб, дори и звездите.



Със сигурност няма да е изненада за никой, ако кажем, че на пазара се предлагат редица продукти за борба с целулита. Друг обаче е въпросът дали са по джоба на всеки и колко са ефективни те.

В следващите редове ще ви разкрием ефективна рецепта за борба с целулита, от която със сигурност ще останете доволни.
Става дума за смес от две съставки, които със сигурност биха могли да бъдат открити във всяка кухня – пчелен мед и сода бикарбонат.

Ако ли пък по някаква случайност не разполагате с тях, то със сигурност можете лесно да си ги набавите за броени минути.
Достатъчно е да смесите равни количества сода бикарбонат и пчелен мед (по 1 с.л.), добавете и малко вода и сложете сместа на котлона.

След като сместа заври я отдръпнете от котлона и я оставете настрани, за да се охлади. Когато това се случи и сместа е леко хладка (така, че да можете да понасяте топлината й) я нанесете върху засегнатите места.

Нанесете я посредством леки кръгови движения. Масажирайте поне 3 минути, след което я отмийте с топла вода. Върху най-проблемните зони след изплакването нанесете чист пчелен мед и масажирайте в продължение на 7-8 минути.

Дамите, които вече са прилагали тази рецепта твърдят, че това е най-доброто средство за борба с неприятния целулит. Със сигурност нито една дама не би искала той да загрозява фигурата й.

Е, решението вече е намерено. Сега остава да го приложите на практика и да се радвате на резултатите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.