Топ диетолог разкри тайната, с която да се избавите бързо и лесно от корема и паласките

0
415

Не прекалявайте с приема на хляб

Известният диетолог Огнян Симеонов разкри тайната, благодарение на която ще можете да се избавите за раз време от неприятните корем и паласки.

диетолог
Не прекалявайте с приема на хляб

Лятото вече чука на вратата и несъмнено всяка жена би искала да е красива. Ако си мислите, че това е мисия невъзможна, то известният диетолог Огнян Симеонов ще ви убеди точно в обратното.

Той препоръчва да приемате сода бикарбонат. Само този продукт е достатъчен, за да решите проблема с корема и паласките. Тя обаче трябва да е пречистена или био, а не тази, която се купува от супермаркета.

Освен това ще е нужно да се лишите и от голяма част от въглехидратите, които поглъщате. В противен случай няма как да се надявате да се случи чудо.
Онези от вас, които не могат да си представят хранене без хляб на трапезата, е добре да наблегнат върху пълнозърнестия или този с квас.
Най-важното разбира се е той да е замесен от качествено пълнозърнесто брашно.



Известният диетолог съветва да не прекалявате с хляба, дори и да сте спрели избора си върху пълнозърнест. Според съветите му, не трябва да консумирате повече от две филийки на хранене. Ако можете да ядете още по-малко хляб, толкова по-добре.

Може да опитате да изхвърлите изцяло хляба от менюто си, за да видите какъв ще е резултатът. Имайте предвид, че всеки човек отслабва по различен начин. Бихте могли да заместите хляба с киноа през това време.

Обикновено този продукт се добавя към зелените салати. Няма да сгрешите обаче, ако го добавите и към традиционната за този сезон салата от домати и краставици.
Във времето, в което спазвате известни ограничения в хранителния режим, е добре да консумирате поне по една салата дневно.

Ако пък хапвате по две салати, толкова по-добре. Дори можете да си организирате дни, в които да консумирате само салати. Добре е да наблегнете и на приема на повече вода. Ако все пак смятате, че не бихте могли да изкарате само на салата, можете да добавите към дневното меню и малко елда.

Много е важно да осигурите алкална среда на организма си. В противен случай вирусите, бактериите и паразитите ще са ваш постоянен спътник, тъй като те обожават киселата среда.
Ако искате не само да отслабнете, а и да подобрите значително здравословното си състояние, известният диетолог препоръчва да преминете само на приема на алкална храна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.