Изпробвано: Така може да врачувате и в дома си! (Методите са трепач)

0
275

С тези два метода може да врачувате в домашни условия

В къщи може да врачувате и то доста успешно. Те са бързи, правят се лесно и действат безотказно. При първият метод са ви необходими само две игли.

Врачуването у дома е лесно

Условието е да са с различна големина. Следващата крачка при гадаенето е да ги намажете с някаква мазнина и да ги пуснете в купичка с вода.

Ако иглите останат на повърхността и не потънат, това означава, че между вас има привличане и ще имате хармонични отношения.

Ако се доближат една до друга това означава само съюз и дори брак. Щом двете игли се доближат по цялата си дължина това са страхотни новини.



Означава, че ще имате страхотни взаимоотношения, прекрасен брак и невероятни моменти с половинката си.

Останат ли на повърхността на водата това означава, че отношенията ви отслабват и вие се отдалечавате един от друг.

Потъналите игли означават само едно-край на отношенията ви, независимо дали са приятелски, любовни или сте съпрузи.

Може да се интересувате и за отношенията на повече хора. Тогава вземете игли за всеки един човек, като не забравите и за вас. Но трябва да запомните коя на кой човек отговаря.

Вижте дали ще се разпръснат. Всяка една отговаря на това какви са отношенията между вас и останалите хора при гадаенето.

За второто гадаене са ви необходими хартия и свещи. Наречете желанието си наум, запишете го на хартията и запалите свещта, като пъхнете листчето под нея.

Която свещ най-бързо изгори, това желание ще се сбъдне най-бързо.

Най-добре е да извършите врачуването между 17 и 19 часа вечер. Осигулете си спокойствие. Таак че никой да не ви притеснява и разсейва.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.