Ето как да познаете дали връзката ви ще устои на разстоянието

0
342

На това изпитание могат да издържат само истинските връзки

Може би на всекиго се е случвала връзката му да бъде поставена на редица изпитания.

връзката
На това изпитание могат да издържат само истинските връзки

Ако се питате дали връзката ви ще издържи на всички тях, е добре да сте наясно още от самото начало с това.

Едно от сериозните изпитания, на които може да бъде подложена връзката, е когато ви дели голямо разстояние. Несъмнено този вид връзки са доста трудни.
Със сигурност сте чували твърдението, че очи, които не се виждат дълго време, се забравят. Със сигурност в него има доза истина, но далеч не може да се каже, че то важи с еднаква сила за всички двойки.

Някои от партньорите наистина са създадени един за друг. Те не само имат еднакво мислене, а и любовта им е толкова силна, че не съществува сила, която е в състояние да ги раздели.
В случай, че поради някаква причина се налага да бъдете разделени за известно време и се чудите дали връзката ви ще устои, то можете да си отговорите на този въпрос, след като прочетете следващите редове.



В тях ще ви разкрием признаците, които ясно показват, дали връзката ви ще издържи на изпитанието, на което ще я подложи голямото разстояние помежду ви.
Ето ги и тях:

Уважавате се един друг
Няма никакво съмнение, че едно от най-важните неща във всяка една връзка, е уважението. Ако то липсва, то не може да се говори дори, че съществува такава помежду ви. Ако живеете разделени за известно време, то това далеч не означава задължително изневяра, раздяла или пък загуба на доверие. Напротив. Вие сте от малкото, които са успели да извисят връзката си на по-високо интелектуално ниво. Ето защо разстоянието не представлява сериозен проблем за вас.

Отлична комуникация
Ако вие и партньорът ви имате отлична комуникация, намирайки време да си пишете или пък да се виждате чрез новите технологии, то няма никакво съмнение, че имате отлична комуникация. В този ред на мисли разстоянието не би трябвало да представлява проблем и да е предпоставка за крах.

Сходни цели
Другото важно правило за устойчивост на връзката, са общите цели на партньорите. Ако имате такива, то няма съмнение, че ще успеете да преминете с лекота през всички трудности, които се изпречат на пътя ви.

Доверие
Доверието в партньора се гради с времето. Ако вие сте успели да изградите доверие помежду си, то няма никакъв проблем да останете разделени от разстоянието за известно време, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.