Това са най-лесните и вкусни сандвичи с малки хлебчета (идеалната закуска)

0
360

Тези сандвичи с малки хлебчета се правят аламинут и са супер неустоими

Предлагаме ви рецептата за най-бързите сандвичи с малки хлебчета. Правят се аламинут и това ги превръща в идеалната закуска. Апетитни са и дават енергия чак до обяд, а и след това. Не ги пропускайте.

сандвичи с малки хлебчета
Страшно вкусни сандвичи с малки хлебчета, правят се аламинут

Трябват ни десетина малки хлебчета, 200 грама колбас по наше желание, два домата, 150 грама кашкавал, сто грама маслини, листа от рукола или маруля, масло за намазване.

Първо трябва да си вземем хлебчетата и да разрежем всяко едно от тях през средата. Внимаваме обаче да не ги разделим напълно, а само да се получи хубав отвор за плънката.

Едната страна на всяко хлебче си я намазваме с масълце и подреждаме после резен кашкавал, резен колбас, нарязаните маслинки, резен от домат и листо от маруля или рукола.



Затваряме си сандвича и после не е необходимо да ви казваме какво да правите, нали?! Хващаме си го в ръчичка и хоп – в устата. Страхотни стават тези сандвичи и са идеални за бърза и лесна закуска.

Доста са питателни и ще ви държат сито поне до обяд, а и зареждат със сили и енергия, така че ви ги препоръчваме преди работа. Особено подходящи са за децата преди училище, защото никога не им отказват.

Ако искате, бихте могли и да не ги ядете веднага, а леко да ги запечете щом ги направите. Например може да ги сложите за съвсем малко в микровълновата фурна, за да се разтопи кашкавалчето. Става още по-апетитно.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.