Камелия Тодорова се върна към дъното

0
385

Джаз фурията Камелия Тодорова отново пропи!

Певицата Камелия Тодорова рухна отново. Тя дълго време потискаше в себе си нуждата от алкохол, но от известно време се е отдала на най-големия си порок.

Камелия Тодорова
Камелия Тодорова пак се пропи

Съсед на Ками разкри жестока истина за нея. Тя е била забелязвана многократно да си купува водка от кварталното магазинче, пише в. „Таблоид“.

64-годишната дама си купувала през ден бутилка водка, което значи, че за 1-2 дни изпива по цяла бутилка. Това е умопомрачително много, особено предвид състоянието й.

Според запознати, Камелия Тодорова успявала да се сдържа пред порока си толкова много години, но влошеното здраве на майка й я накарало да рухне. Възрастната жена от години е болна, а за нея се грижи дъщеря й.



Преди около 20 години Ками удари дъното с алкохола, след като едва не умря. Тя изпи толкова голямо количество, че се наложи да бъде приета в токсикологията на „Пирогов“, за да й бъде направена промивка на стомаха.

След този инцидент изпълнителката на „Не ме гледай така, момче“ се изплаши сериозно и напълно спря алкохола. Тя не близваше дълги години, но явно това вече се е променило.

В момента организмът й е по-крехът от това, което беше преди 20 години. Затова усвоява по-трудно алкохола и опасността е много по-голяма. Камелия Тодорова обаче си поема този риск.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.