Скандален вратар направи Реал Мадрид отново европейски шампион! (ВИДЕО)

0
537

Реал Мадрид пак е на върха, но по куриозен начин!

Кралят на Европа отново е Реал Мадрид. Испанският тим спечели Шампионската лига за трети пореден път след победа над Ливърпул с 3:1, видя TOPactualno.com.

В герой за „белите“ се превърна вратарят на противника Лорис Кариус. 23-годишният страж подари два гола на мадридския колос.

Срещата започна вихрено за англичаните, които доминираха до 30-та минута. Тогава се контузи лидерът на „червените“ Мохамед Салах, след сблъсък със Серхио Рамос, и така започна кошмарът на „мърсисайдци“.

През първото полувреме голове не паднаха, но след почивката нещата се промениха коренно. Разковничето дойде в 51-та минута, когато Кариус направи нещо безумно. Той хвърли топката право в крака на Карим Бензема и след рикошет тя влетя в мрежата му.



Ливърпул все пак отговори много бързо. Садио Мане изравни в 55-та мин. и това вдъхна надежди на английския гранд.

Тогава се намеси резервата Гарет Бейл. В 64-та мин. той направи невероятна задна ножица, която изведе отново Реал Мадрид напред в резултата.

„Червените“ отговориха с удар на Мане в гредата, но като цяло исканците продължиха да доминират. Те спечелиха средата на терена, което се оказа решаващо.

В 83-та мин. Кариус реши изцяло мача с втората си фатална грешка в мача. Далечен удар на Бейл мина през ръцете на вратаря и влезе в мрежата за 3:1.

Така Реал Мадрид стана за трети пореден път европейски клубен шампион. Това е Шампионска лига номер 13 в актива на „Белия балет“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.