Мъро от „Биг Брадър“ днес е бизнесмен и лудо влюбен: Ето какво стана с фризьора, разделил Миро и Елена!

0
831

Мъро от „Биг Брадър“ бързо успя да се отърси от неусшения опит да стане звезда!

Изминаха 13 години, но някои хора от тв ефира няма как да бъдат забравени. Един от тях е Мъро от „Биг Брадър“, чийто живот бе напът да се сгромоляса заради шоуто, но той успя да се съвземе.

Мъро от Биг Брадър
Мъро от „Биг Брадър“ си стъпи на краката

Самият той не крие, че първите години след участието му в риалити формата са били кошмар. Всички по улиците са го гледали пренебрежително, защото раздели Миро и Елена.

След това обаче Мариян Захариев успява да продължи напред. Той създава собствен фризьорски салон и така става бизнесмен.

Големият му успех обаче е в любовта. Мъро от „Биг Брадър“ се влюбва лудо в певицата Миленита, която неотдавна го дари с второто му дете. Първото го имаше още по време на шоуто, то е момиченце.



Фризьорът се скри от общественото внимание и повече не пожела никога да е известен. Целият му ентусиазъм се изпари след това, което направи в Къщата.

Припомняме, че Мъро се намърда между Мирослав и Елена, които бяха женени. Успя да прелъсти хубавицата, която дори напусна съпруга си.

В крайна сметка връзка между фризьора и Ели не се заформи. Всичко приключи още в Къщата, но той остана един от най-негативните образи в историята на шоуто.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.