Обрат: Лорис Кариус не е слаб вратар, ето защо е направил безумните грешки във финала с Реал!

0
238

Лорис Кариус е станал поредната жертва на Серхио Рамос!

Най-обсъжданият вратар в последните дни е Лорис Кариус. Той направи две брутални грешки, които връчиха Шампионската лига на Реал Мадрид за сметка на Ливърпул.

Лорис Кариус
Лорис Кариус плаче след злополучния финал

Стражът на мърсисайдци бе линчуван от почти всички. В интернет ври и кипи от коментари срещу него, което изглежда заслужено.

Истината обаче се оказа по-различна. Всъщност германецът е бил провокиран да направи тези грешки.

Пет минути преди да подаде топката на Карим Бензема за 1:0, Лорис Кариус е получил жесток удар с лакът в лицето от Серхио Рамос. Това е останало незабелязано за съдиите.



След този инцидент не се знае до колко е бил способен да се концентрира вратарят. Неопитен страж като него със сигурност би се повлиял от нещо подобно.

След като сгреши веднъж, е нормално да стане още по-разпилян в действията. Така че втората му грешка донякъде изглежда логична.

Всичко обаче е било провокирано от капитана на Реал Мадрид. Серхио Рамос сякаш сам извоюва титлата за своя отбор, макар и не с най-футболните аргументи.

Именно той контузи звездата на английския гранд Мохамед Салах. На видео от смяната на египтянина се вижда как Рамос се усмихва и смее.

Със сигурност защитникът на „белите“ се превърна в дявола за много привърженици на футбола. Оттук нататък няма да му е никак лесно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.