Годеникът на Емилия разплака България: Вижте как се сбогува с починалото си дете!

0
358

Мъжът до Емилия страда от дъното на душата си!

Жорж Башур, който се сгоди за певицата Емилия преди няколко месеца, днес е опечален. Той изгуби най-ценния човек в своя живот – сина си Феди.

Емилия син
Доведеният син на Емилия остави след себе си много болка и тъга

Душата на милионера плаче и това личи от публикацията, която направи във Фейсбук. В нея той на практика се сбогува с детето си и казва, че се гордее с него.

Всичко това направо може да скъса сърцето на всеки по-състрадателен човек. Да изгубиш дете е най-голямата болка за всеки един човек.

Феди Башур издъхна едва на 19-годишна възраст. Той стана жертва на нелепа катастрофа на автомагистрала „Тракия“, където попадна на аквапланинг.



В колата беше и баща му, който се размина само със счупени ребра и натъртен врат. Годеницата му Емилия, която също беше във фаталния автомобил, е със счупени ребра и ръка.

Феди Башур е бил много лъчезарно и добро момче, твърдят всички, които са го познавали. Имал е планове да следва в САЩ. Имал е сериозна приятелка, която в момента е в траур.

Баща му вече е готов с некролога му. Очаква се на погребението му да присъстват много хора.

Вижте какво написа Жорж Башур в мрежата! Изповедта му е сърцераздирателна. Да не дава Господ никому да изпитва такава болка!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.