Зрители скочиха: Това са най-безличните финалисти в „Гласът на България“!

0
731

„Гласът на България“ отново има своите недоволни фенове!

Тази година „Гласът на България“ предизвика един куп критики. Най-силни са те около финала на шоуто, като мнозина не останаха никак доволни от последните четирима останали.

Гласът на България
Това са финалистите в „Гласът на България“ 2018

Според някои зрители, този финал няма да бъде нищо особено, защото не са се класирали хората, които са щели да придадат качество и стил. Все неща, които са много важни за всяка финална битка.

Най-големи са негодуванията за отпаданията на полуфиналите на Никол Тодорова и Никола Здравков. На техните места продължиха съответно Оливия Николова и Ния Петрова.

„Как може Никола да не участва във финала? Та той нямаше слабо изпълнение. Беше железен непрекъснато. Срам, срам, срам!“ – пишат в мрежата.



„Никол е най-добрият глас тази година и просто е престъпление да не се класира на финал. Нямам думи колко са безлични финалистите…“ – гласи пък друг коментар.

Към останалите двама финалиста почти няма забележки. Рафаел Пашамов получава критики от журито от време на време, но в интернет се ползва с огромна маса фенове и дори е фаворит за крайния успех.

Виктория Динкова е може би най-стабилната от финалната четворка. До този момент всичките й изпълнения бяха просто безапелационни.

Предстои да узнаем кой ще стане Гласът на България. Това ще се случи в неделя вечер, но по всичко личи, че отново ще има недоволни, какъвто и да е резултатът.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.