Джино Бианкалана съобщи най-ужасното нещо: Най-важният човек в живота му вече не е между живите!

0
250

Джино Бианкалана е в траур от голямата си загуба!

Най-ужасното нещо сполетя Джино Бианкалана. Човекът, който му вдъхваше кураж и сили през всичките тези години, вече не е измежду живите, научи TOPactualno.com.

Джино Бианкалана
Джино Бианкалана бе сполетян от най-ужасното нещо

Бащата на брадъра е починал, съобщи синът му в социалната мрежа. Той не споделя как се е стигнало до фаталния край, но трагедията така или иначе е огромна.

Не е известно таткото на Георги Ташев да е страдал от сериозни заболявания. Затова всички от семейството му в момента са в шок.

“Най-лошото в живота ми се случи. Загубих най-добрия си приятел, примера си за мъж и татко.” – пише Джино.Двамата действително бяха много близки. Бизнесменът неведнъж е подчертавал, че именно баща му му е дал всичко, което има днес. Той го е възпитал да бъде кавалер с жените и да уважава околните.

36-годишният брадър съжалява най-вече, че не успя да дари баща си с внуче. Толкова време се опитва да намери жената за себе си и накрая се случи така, че татко му не успя да види негово дете.

Погребението ще бъде утре в САЩ. Там семейството на Джино Бианкалана прекара последните 18 години и продължава да живее там.

Съболезнования за Джино и всичките му близки, чиято болка е неизмерима!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.