Това са предметите, които привличат късмет и благополучие в дома ви

0
418

Няма да ви коства нищо да спазите тези условия

Ако и вие сте от хората, които мечтаят за късмет и благополучие, то задължително трябва да имате поне някой от тези предмети в дома си.

късмет
Няма да ви коства нищо да спазите тези условия

Някои съвсем обикновени на пръв поглед интериорни детайли, са от особена важност не само за уюта на дома ви, а и за вашите благополучие и късмет.

За да постигнете цялостна хармония, късмет и благополучие, е нужно само да позиционирате правилно някои неща от дома ви. По този начин ще си гарантирате истинско щастие и любов.
Освен това семейството ви ще е много по-сплотено в сравнение с преди и ще се радвате на всеки един миг, прекаран у дома.

За целта обаче са ви нужни следните неща:



Свежи цветя
Практикуващите фън шуй са категорични, че свежите цветя носят щастие във всеки дом. Освен това те имат невероятната способност да привлекат късмета на ваша страна. За да се изпълни всичко това, е много важно да избягвате цветята с бодли и шипове.

Плодове
Всеки е наясно с горещата препоръка на лекарите да консумирате поне по една ябълка всеки ден за здраве. Може би ще се изненадате, но трябва да кажем, че и с дома нещата стоят по същия начин. Колкото повече свежи плодове имате в къщата си, толкова по-голямо щастие и късмет ще ви споходят. Много е важно да ги подредите в красиви кошници. Някои от тях поставете върху перваза на прозореца в кухнята, а останалите пръснете из цялата кухня. По този начин ще привлечете положителна енергия.

Слонове
Разбира се не е нужно да вкарате живи слонове в дома си. Става въпрос за декоративните фигурки. Още от древни времена слоновете са били смятани за символ на мъдрост, вярност и късмет. Добре е да ги наместите на някой рафт така, че да са с гръб към входната врата.

Калинка
Дори и да сте от хората, които мразят буболечките, едва ли има човек, който да не обича калинките и да не им се радва. Мнозина вярват, че те носят късмет. В този ред на мисли би било добре да имате в дома си фигурка или картина, на която е изобразена калинка. Древните хора вярвали, че калинките са посредниците между Бога и хората. Според едно от поверията, ако си пожелаете нещо, докато държите калинка в ръката си, а след това я пуснете да излети, желанието ви задължително ще се сбъдне.

Нищо не ви коства да спазите тези няколко условия, за да привлечете благополучието и късмета на ваша страна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.