Ето какво се случи със скандалната учителка от Симеоновград след бруталната й изцепка!

0
303

Шокиращата учителка сама си пое отговорността за действията!

Дарина Димова, която стана за посмешище в дискотека в Харманли, вече не е учителка, съобщи bTV. 58-годишната жена сама напуснала училището в Симеоновград, където преподаваше на началните класове.

учителка Симеоновград
Тази учителка се прости с работата си заради това

Преди няколко дни тя бе уловена да танцува по скандален начин с младеж на сцената по време на абитуриентски бал. Това я компрометира жестоко и избухна голяма дискусия в интернет.

В крайна сметка учителката сама е поела отговорност за стореното. Тя е подала оставката си още на следващия работен ден.

Дарина е казала пред началниците си, че не си спомня нищо от случилото се и съжалява за всичко. Най-вероятно тя е била сериозно подпийнала, а кадрите във видеото са от 4 часа сутринта.



Напук на всички моралисти, родителите на децата, на които преподаваше учителката, я защитиха за случилото се. Те не я съдят и смятат, че извън работното място всеки е свободен да се забавлява както иска.

„Щом си върши работата добре, защо трябва да я съдим за това как си прекарва свободното време? Всички правим грешки.“ – смята една от майките.

Въпросната учителка дълго време не е работила по специалността си. Отскоро се завръща в преподаването, но явно само за кратко.

Припомнете си скандалните сцени с нея, които потресоха обществото!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.