От какъв мъж имате нужда според зодията ви?

0
429

Всеки зодиакален знак има своите нужди

Ако ви е любопитно да научите какъв трябва да е мъжът, който да застане до вас в зависимост от зодията ви, можете да го направите в следващите редове.

зодията
Всеки зодиакален знак има своите нужди

Както вече неведнъж сме споменавали, зодията управлява голяма част от живота ви. Колкото и невероятно да ви звучи до голяма степен именно от нея зависи какъв ще е мъжът, с когото ще споделите живота си.

Ето какъв мъж трябва да застане до вас според зодията ви:

Лъв
До представителките на царствената зодия, трябва да застане мъж, който е равностоен с вас. Той трябва да ви бъде и приятел освен всичко друго. Освен това трябва да има същия ентусиазъм за преследване на поставените цели, какъвто имате вие. В противен случай ще останете с усещането, че той ви дърпа назад и няма да ви е никак приятно.
Мъжът до вас не трябва да се страхува да отговаря на бързото ви темпо на живот. Той трябва да утвърждава и връзката, в която не само обичате да изпитвате, а и да учите нови концепции идеи, приключения и хобита.



Дева
Този, който ще застане до вас, трябва да ви излекува от постоянното безпокойство, което изпитвате при нови запознанства. Особено що се отнася до запознанства с представители на срещуположния пол. Вашият любим не трябва да си пада по подмолните игрички. Той трябва да е достатъчно силен и смел, за да ви каже директно как се чувства във всяка една ситуация, в която изпадате. Той трябва да е готов да посрещне изгрева с вас, само и само за да си говорите и да се чувствате свързани. Мъжът до вас трябва да знае думите, които трябва да каже в даден момент, за да ви успокои.

Везни
Вие имате нужда от мъж, който да не се опитва да промени живота ви. Той трябва да си даде ясна сметка, че трябва само да бъде част от него, а не да го променя. Мъжът до вас не трябва да се опитва да разрушава старите ви приятелства. Освен това би било добре, ако успява да се разбере безпроблемно с близките ви хора.

Скорпион
До вас трябва да застане мъж, който да ви бъде и приятел. Той трябва да знае как да направи живота ви по-вълнуващ и интересен. Трябва да не се страхува да поеме заедно с вас по непознати пътища, по които сте решили да тръгнете. Той е онзи, който ще ви подкрепя във всяко ново начинание, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.