Поли Генова след чудовищния гаф на финала на „Гласът на България“: Простете ми!

0
367

Поли Генова се разкайва за издънката, която направи!

Минаха два дни от финала на „Гласът на България“, но някои неща от него ще се запомнят вечно. Едно от тях е свързано с Поли Генова и чудовищния гаф, който сътвори в ефир.

Поли Генова
Поли Генова помоли за прошка след голямата си излагация

Певицата съобщи по телевизията невярна информация, което наистина много я изложи. Тя каза, че песента „Остани“ на Паша Христова е написана от Тончо Русев, когато всъщност неин автор е Николай Арабаджиев.

Във Фейсбук стана страшно след гафа на Поли. Зрителите моментално скочиха и започнаха да я обвиняват в невежество.

Интересното е, че и доста известни хора от музиката разкритикуваха блондинката. Сред тях бяха Нели Рангелова и Кичка Бодурова.



Генова обаче жестоко съжали за грешката си. Тя се извини в мрежата и помоли за прошка. Нещо, което все пак заслужава уважение.

„Благодаря на авторите за тази велика песен. Надявам се да ми простите объркването на името на композитора.“ – написа певицата.

Тя като цяло не бе никак долюбвана от зрителите през целия сезон на „Гласът на България“. Нейните решения срешнаха най-голямо недоволство и дори мнозина я определиха като най-слабия ментор във формата.

Поли Генова през цялото време се правеше на най-взискателната от журито. Само изключителни гласове и изпълнения привличаха вниманието й, а накрая се издъни жестоко и постави целия си професионализъм под въпрос.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.