Задължително изхвърлете тези неща от дома си

0
358

В противен случай ще привличате отрицателната енергия като магнит

Фън шуй специалистите са категорични, че задължително трябва да изхвърлите тези неща от дома си.

дома
В противен случай ще привличате отрицателната енергия като магнит

Истината е, че ако те останат в дома ви, ще го изпълнят с отрицателна енергия. Факт е, че докато някои предмети, са способни да привличат късмета на ваша страна, то други правят точно обратното – вредят ви и отблъскват щастието и късмета от вас.

Никак не е изненадващ фактът, че прадедите ни, са слагали подкови над прага, забождали са безопасни игли на дрехите си и още цял куп неща, които изглеждат доста странно на пръв поглед.

Факт е обаче, че те са изключително лесни за изпълнение и в същото време работят безотказно.
Специалистите по фън шуй твърдят, че е достатъчно да изхвърлите няколко неща от дома си, за да се избавите от лошия късмет и финансовите затруднения. По този начин ще подобрите значително атмосферата в дома ви и ще се избавите от апатията.



Ето кои са нещата, които трябва да изхвърлите възможно най-бързо от дома си, без да губите никакво време:

Изкуствени цветя
Тези цветя са лишени от живот и поради тази причина нямат място в дом, който е обитаван от живи хора. Те могат да развалят атмосферата в дома ви. Със сигурност колкото и да са красиви изкуствените цветя, не са в състояние да заместят естествените трицветни теменужки или пък орхидеите.
Ако държите да украсите жилището си, то тогава си купете семенца и си отгледайте сами растение. Абсолютно излишно е да складирате мъртва енергия в дома си.

Посуда с начупени и напукани краища
Не правете грешката да пазите напукана или начупена посуда, нито пък да я използвате. Няма никакво значение дали става въпрос за любимата ви купа или тенджера. Задължително я изхвърлете в коша по най-бързия начин.
Според предците ни състоянието на посудата отразява просперитета в къщата. Именно поради тази причина те са следили внимателно за здравината на всеки предмет в дома. Смята се, че ако съхранявате съдове с пукнатини или малки счупвания, ще доведат до бедност и загуба на благосъстояние.

Стари вещи
Със сигурност и вашият килер е затрупан със стари вещи, които не използвате от години, а може и вече да сте ги забравили. Вероятно ще ви е доста трудно да ги изхвърлите, но все пак го направете. В противен случай ще привлечете като магнит отрицателната енергия. Тя се натрупва в предметите, които дълго време не се използват и нагнетява допълнително атмосферата, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.