Дамите, родени под знака на тези зодии, могат да разведат без проблем всеки мъж

0
249

Пазете половинките си от тях

Колкото и гръмко и невероятно да ви звучи, дамите, родени под знака на тези зодии, няма да изпитат никакво затруднение да разведат който и да било мъж.

дамите
Пазете половинките си от тях

Със сигурност и вие познавате немалко дами, които се срещат с женени мъже. Част от тях дори успяват да постигнат целите си и от любовници да се превърнат в техни законни съпруги.

Истината е, че тази им способност се предопределя до голяма степен от техния зодиакален знак. Той, както и звездите оказват огромно влияние върху това дали дадена дама ще предпочете да заложи на свободен мъж или такъв, който вече е създал семейство.

Ето кои са зодиите, под чийто знак са родени дамите, способни да разведат всеки мъж:



Близнаци
Представителките на нежния пол, родени под знака на зодия Близнаци, са категорични, че добрият мъж, е жененият мъж. Те изобщо не изпитват угризение за това, че един техен каприз може да се превърне в причината за разбиването на едно семейство. Тези жени се нуждаят от добър съпруг и не биха отстъпили пред нищо, докато не постигнат своето.

Рак
Жените, родени под знака на зодия Рак, са изключително коварни. Те не престават да търсят своята изгода. Когато спре вниманието си върху женен мъж, който задължително трябва да е заможен, тя няма да се спре пред нищо, докато не го разведе. Тя не се трогва от нищо, тъй като не се нуждае от любов. Единственото, от което има нужда, е спокойствието, което ще й осигури благосъстоянието на мъжа, който е развела.

Лъв
Лъвиците обожават да си съперничат. Те дават всичко от себе си, за да извадят опонентката от битката. Женените мъже често пъти са тяхната главна цел. Лъвиците са изключително добри любовници. Може би това е и една от причините, поради които не изпитват никакъв проблем да завъртят главата на някой женен мъж. Те са жадни за вниманието, което би им предоставила жената Лъв.

Дева
Макар и да ви прозвучи странно, имайки предвид, че хората, родени под знака на тази зодия, са изключително кротки, то жената Дева също попада в този списък. Може би именно поради тази причина те се срещат по-рядко с женени мъже, но въпреки това го правят. Често пъти, когато се влюбят в женен мъж, правят опити да скрият чувствата си. Те не изгарят от желание да разбият нечие семейство, но в крайна сметка често пъти се стига дотам.

Козирог
Дамите, родени под знака на зодия Козирог, са изключително егоистични. Може би сами се досещате, че в този ред на мисли, те няма да се впечатлят от това, че ще разбият семейство. Обикновено те не издържат дълго време в ролята на любовница. Поради тази причина, след като оплетат жертвата си, ясно заявяват, че искат сериозни отношения, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.