Холандец узна, че жена му е джендър, в първата брачна нощ!

0
423

Шокиращ брак се състоя в Холандия! Джендър не каза на мъжа си истината чак до сватбата!

Жестока съдба има 27-годишният Морис от Амстердам, Холандия. Той разбра, че жената, за която се е оженил, всъщност е джендър.

джендър
Тя е джендър, но той не го знаеше до сватбата

За пореден път се доказа, че физическата връзка преди брака е много важна, защото иначе в първата брачна нощ  може да има големи изненади. Именно това се е случило с клетия холандец.

Морис и Албердина са имали почти 2-годишна връзка преди да се венчаят. За този период те така и не правят същинската консумация на любовта си, тъй като дамата твърдяла, че е консервативна и не може да се отдаде напълно на мъж преди първата брачна нощ.

Младоженецът бил толкова влюбен, че се съгласил да изчака. Междувременно той организирал грандиозна сватба, за която похарчил всичките си спестявания.



На тържеството присъствали 700 гости и всичко струвало около 600 хил. евро. Морис обаче бил готов да похарчи дори повече за любимата си жена.

Уви, тази жена не се оказала точно жена. Когато след церемонията и партито двамата се усамотили за първата си консумация на брака, се сбъднал най-големият кошмар на всеки младоженец.

Албердина първо попитала мъжа си дали ще я обича вечно, независимо от всичко. Той отговорил с „да“ и тогава се случило.

Тя се съблякла чисто гола и шокът за Морис бил огромен. Оказало се, че Алби е джендър, тъй като имала мъжки атрибут там долу.

Младоженецът бил в толкова голям шок, че моментално напуснал хотела. Две седмици той бил в неизвестност, а точно по това време трябвало да бъде на меден месец на Карибите.

След като се отърсил от шока, Морис подал жалба за анулиране на брака. Холандският съд обаче не я одобрил, тъй като той подкрепя еднополовите бракове и за него това не е причина за анулиране.

Затова, ако 27-годишният мъж иска да се измъкне от този брак, ще трябва да се разведе. Това обаче ще му коства много пари.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.