Как да привлечете парите към себе си? Следвайте тези лесни Фън Шуй практики!

0
642

Ако спазвате тези лесни практики, ще можете да привлечете към себе си благополучието и парите

Фън Шуй лесни практики за привличане на още средства Сн: ФБ

Фън Шуй дава дава лесни съвети.

Всички искаме да привлечем повече пари, благосъстояние и финансови възможности за нас и семействата ни. Понякога имаме късмет във финансовите ни инвестиции, друг път търпим загуби. Ето защо днес ще ви предложим няколко лесни практики, които са изцяло според Фън Шуй и благодарение на тях ще привлечем парите към себе си, пише ПИК.

Ако спазвате тези лесни Фън Шуй практики, вие сами ще се убедите колко лесно ще печелите пари, и то повече, отколкото сте се надявали.

Първият Фън Шуй съвет е да обърнем внимание на своя портфейл. Той трябва да бъде голям, скъп, по възможност от естествена кожа, да демонстрира стил и да ви е удобен.



feng-shui
Един от символите за богатство на Фън  Шуй Сн: ФБ

Експертите по азиатските практики за привличане на късмета и щастието към нас самите, ни съветват, че в големия портфейл трябва да има достатъчно място, където шумът на парите да може да се отразява и така средствата в него да се множат.

Важно условие е да слагате банкнотите си разпънати, а не сгънати и в никакъв случай не ги мачкайте.

Втората практика според Фън Шуй е свързана с цвета на портфейла ни. От важно значение той да бъде в земен цвят, кафяво, бежово, оранжево, дори и зелено. В никакъв случай обаче не залагайте на синьото. Синият цвят е студен и той отблъсква, а не привлича парите.

Третият Фън Шуй съвет за привличане на финикийските знаци е използването на ръцете ни при даване и вземане на пари. Ако получавате банкноти винаги използвайте лявата, а ако се налага да давате – правете го с дясната си ръка.

Ако трябва да давате определена сума пари, според Фън Шуй, нека да е в по-дребни банкноти, а ако получавате – стремете се да е в банкноти с по-големи номинали.

И не забравяйте да сложите една жаба в офиса, магазина или в стаята, която да привлича парите към вас.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.