Как да привлечем парите към себе си според Фън Шуй – лесни практики!

0
264

Фън Шуй дава някои лесни съвети как, ако спазваме тези лесни практики, ще можем да привлечем към себе си благополучието и парите

Всички искаме да привлечем повече пари, благосъстояние и финансови възможности за нас и семействата ни. Понякога имаме късмет във финансовите ни инвестиции, друг път търпим загуби. Ето защо днес ще ви предложим няколко лесни практики, които са изцяло според Фън Шуй и благодарение на тях ще привлечем парите към себе си, пише ПИК.

Ако спазвате тези лесни Фън Шуй практики, вие сами ще се убедите колко лесно ще печелите пари, и то повече, отколкото сте се надявали.

Първият Фън Шуй съвет е да обърнем внимание на своя портфейл. Той трябва да бъде голям, скъп, по възможност от естествена кожа, да демонстрира стил и да ви е удобен.

feng-shui
С помощта на съветите от Фън  Шуй можете да привличате парите към вас

Експертите по азиатските практики за привличане на късмета и щастието към нас самите, ни съветват, че в големия портфейл трябва да има достатъчно място, където шумът на парите да може да се отразява и така средствата в него да се множат.Важно условие е да слагате банкнотите си разпънати, а не сгънати и в никакъв случай не ги мачкайте.

Втората практика според Фън Шуй е свързана с цвета на портфейла ни. От важно значение той да бъде в земен цвят, кафяво, бежово, оранжево, дори и зелено. В никакъв случай обаче не залагайте на синьото. Синият цвят е студен и той отблъсква, а не привлича парите.

Третият Фън Шуй съвет за привличане на финикийските знаци е използването на ръцете ни при даване и вземане на пари. Ако получавате банкноти винаги използвайте лявата, а ако се налага да давате – правете го с дясната си ръка.

Ако трябва да давате определена сума пари, според Фън Шуй, нека да е в по-дребни банкноти, а ако получавате – стремете се да е в банкноти с по-големи номинали.

И не забравяйте да сложите една жаба в офиса, магазина или в стаята, която да привлича парите към вас.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.