Невероятно, но факт! Жените в тези 10 държави са… дефицит

0
274

Наистина съществуват такива държави

Колкото и невероятно да ви звучи в 10 страни по света, жените са… дефицит.

жените
Наистина съществуват такива държави

Несъмнено демографията е оставила своя отпечатък и в тези страни. Вероятно сте наясно, че в някои държави представителките на нежния пол са в пъти повече в сравнение с мъжете. В други страни обаче нещата стоят точно обратното, отбелязва obekti.bg.

Разбира се причините, довели до това жените да са по-малобройни от мъжете в някои части на света, са най-разнообразни. Спокойно може да се отбележи, че една от тях, са проблеми с жилището, може да се мине през мигрантите и да се стигне до кариера и манталитет.

Ако ви е интересно в кои страни жените са по-малко от мъжете и то в пъти, бихте могли да го направите в следващите редове.



Ето кои са 10-те страни, в които жените са.. дефицит:

Норвегия
Статистическите данни сочат, че в Норвегия представителите на силния пол са с 12 000 повече в сравнение с дамите.
При все, че полага усилия, правителството все още не е успяло да се справи с тази разлика между половете.

Исландия
В Исландия пък на 100 жени се падат 104 мъже. В това отношение неколкократно се появяват слухове, че исландското правителство се готви да плаща на дами от чужди страни, за да сключат брак с жителите на държавата. Разбира се това е само слух и той бе отхвърлен набързо.

Канада
Дами, имаме добра новина за вас. Ако се нуждаете от мъж, то си вземете еднопосочен билет за Канада. Статистиката сочи, че там мъжете са с 250 хиляди повече в сравнение с представителките на нежния пол.
Това се дължи на факта, че жените често пътуват в други страни и остават там, вместо да се завърнат обратно в родината си. Не е изключено да сключват и брак зад граница.

Кипър
Независимо от постоянните мигранти, в Кипър все още се усеща сериозен недостиг на жени.

Китай
Дръжте се да не паднете от информацията, която ще ви съобщим. Статистиката сочи, че мъжете в Китай са с (забележете)… 34 милиона повече в сравнение с представителките на нежния пол.

Освен това излишък от мъже има във Финландия, Италия, Швеция, Индия и Англия.
Статистиката сочи, че във Финландия 256 000 мъже на възраст между 25 и 54 години нямат приятелка. Италианките пък рядко стават домакини-. Те се стремят към развиването на успешна кариера и поради тази причина се местят в други държави, където да учат или работят, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.