Всички луднаха по тази израелска диета за отслабване

0
786

Не е никак трудна за спазване, а върши чудеса

Никак не е случайно, че всички жени по света луднаха по тази израелска диета за отслабване.

диета за отслабване
Не е никак трудна за спазване, а върши чудеса

Тя не е никак трудна за изпълнение, но пък за сметка на това резултатите са отлични и няма да закъснеят.

Със сигурност всяка дама би желала да има перфектна фигура. Ако и вие сте сред тези дами, то тази израелска диета е най-точното попадение. Не може да се отрече, че е изключително приятно, когато видите перфектното си отражение в огледалото, а представителите на силния пол се обръщат след вас.

Несъмнено проблемът с наднорменото тегло става много по-голям с настъпването на летния сезон. Това е времето за плажове и басейни и нито една дама не би искала да разтресе сланинки. Точно обратното – мечтата й е да изглежда перфектно в банския си костюм. В този случай на помощ идва изпитаната израелска диета за отслабване.



Ето в какво се състои тя:

За полезните свойства на зехтина се е изговорило и изписало твърде много. Поради тази причина не смятаме да ги повтаряме. Но знаете ли, че зехтинът е отлично средство за отслабване? Този продукт може да ви помогне да отслабнете бързо и лесно, при това без да навреди на здравето ви.

Ето защо основното правило на израелската диета за отслабване, е да приемате всяка сутрин на празен стомах по една супена лъжица зехтин. Това трябва да се случва 15 минути, преди да закусите.

На закуска приемете чаша кисело или прясно мляко. Можете да си направите каша от елда или пък зеленчукова салата. Освен това можете да добавите и нискомаслена извара. Зеленият чай е задължителен. Комбинацията от тези храни топи мазнините скорострелно, но разбира се не трябва да прекалявате с приетото количество.

Що се отнася до обяда, то той не е никак сложен. Просто е нужно да си осигурите 200 грама от любимия ви плод. Ако пък не ви се хапва плод, можете да заложите на нискокалорична супа, приготвена от разнообразни зеленчуци. Дори можете да си изпечете месо или риба. Ако сте свикнали да консумирате месото с хляб, то е задължително той да е черен.

За следобедна закуска изберете плодове. Тук обаче е важно да спазите правилото те да са по-кисели от тези, които сте хапнали на обяд.

Вечерята е плодова салата от смокини, орехи, сушени сини сливи, фурми и кайсии с чай или вода. Освен това бихте могли да изпиете и 1 чаша прясно или кисело мляко, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.