Какво говорят очите за вас?

0
491

Те могат да издадат много повече, отколкото предполагате

Специалистите по генетика са категорични, че очите на всеки човек, са самостоятелна вселена.

очите
Те могат да издадат много повече, отколкото предполагате

Истината е, че по тях можем да открием изключително много за притежателя им.

Колкото и невероятно да ви звучи по цвета на очите бихме могли да разкрием редица любопитни факти и за любовния живот на даден човек.

Ето какво издават очите:



Зелени очи
Хората, които имат зелени очи излъчват аристократичност и дори лека студенина. Те са доста интелигентни и обичат да се вглъбяват и замислят над важните неща от живота. За сметка на това в любовта проявяват изключително любопитство. Готови са на всевъзможни опити, за да разузнаят в дълбочина новостите.
Освен това са изпълнени с желание и енергия за интимност и луди игри под чаршафите.

Сини очи
Колкото и невероятно да ви се струва, притежателите на сини очи, са изключително грижовни и всеотдайни във връзките си. Не е тайна, че за много хора очите със син цвят, са изключително привлекателни. Като любовници и дамите и мъжете с този цвят на очите, обичат да задоволяват изцяло партньорите си. Една от недотам добрите им черти обаче е, че са склонни на обсебване и са твърде ревниви във връзките си.

Пъстри очи
Хората с пъстри очи, са изпълнени със страст. Няма да е грешка, ако кажем, че са ненадминати в това отношение. Със сигурност би ви било доста трудно да отместите поглед от тях и да спрете да ги гледате, тъй като безспорно, са доста интересни личности. Притежават невероятно силна енергия, благодарение на която биха могли да привлекат всеки.

В любовните си отношения влагат изключително много страст и обичат да са доминиращата фигура. С тях трябва да сте изключително внимателни и най-вече искрени в отношенията.

Кафяви очи
Хората с този цвят на очите, са изключително уверени в комуникацията си с противоположния пол. Освен това са изключително добри любовници. Не са никак скучни в интимните отношения, тъй като се отдават истински и докрай на партньорите си. Имат изключително силно и привлекателно излъчване. Именно поради тази причина често пъти търсят страстни и нестандартни изживявания.

Черни очи
Хората, които имат черни очи, са с доста загадъчен и в същото време твърде проницателен поглед. Несъмнено те са много интересни и поради факта, че излъчват известна доза мистериозност. Много са капризни във връзките си. Това, което ги отличава от останалите, е силната им интуиция. От тях можете да очаквате неочакваното, тъй като често пъти изненадват. Освен това обичат да им правят изненади, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.