Този лек ще ви избави експресно от болките в кръста

0
389

Струва жълти стотинки, а върши чудеса

Със сигурност не са никак малко хората, попаднали в плен на болките в кръста.

болките в кръста
Струва жълти стотинки, а върши чудеса

Дори статистиката сочи, че около 80% от населението на България вече страда от неприятния дискомфорт, който създават болките в кръста. Понякога те се появяват без видима причина.

Не бързайте при появата на болките в кръста да ходите на чакръкчии или пък да се затичате към аптеката, откъдето да си вземете някое скъпо мазило.
Заложете на добре познат, стар и изпитан метод, който със сигурност ще ви избави от болките в кръста. Освен това ще ви струва жълти стотинки и няма да наклони бюджета ви.

Разбира се не трябва да забравяме и това, че наистина действа. Този начин за лечение на болките в кръста ще ви облекчи за раз време.
Народната медицина сочи, че едно от най-ефикасните средства за справяне дори и с най-силните болки в кръста, е канапът.



Достатъчно е да завържете парче от него около кръста и да изчакате резултата, който няма да закъснее.
Този метод се практикува в народната медицина от векове. Най-важното е, че гарантирано води до облекчаване на болката и освобождаване от дискомфорта.

Неслучайно през последните няколко години по-възрастните хора наричат канапа „селският космодиск“.
За да се избавите от силната болка в кръста се нуждаете само от три съвсем обикновени връзки канап.

Измерете три парчета с еднаква дължина, съобразена с обиколката на кръста ви. След това ги сплетете заедно и ги завържете около кръста. Това е всичко, което трябва да направите, за да се освободите от сковаността и дискомфорта, които създава този проблем.

Препоръчително е да носите канапения колан в продължение на поне месец и половина. Можете да го сваляте единствено, докато сте под душа.
Веднага след това го завържете отново. Дори трябва да спите с него.
Не се притеснявайте, защото той няма да се вижда. Остава абсолютно незабележим под дрехите ви, защото не е обемен.

Ефективността на канапения колан при решаването на този проблем се дължи на факта, че той елиминира натрупаното статично електричество в тялото и по този начин премахва болката.
Когато го поставяте около кръста си обаче, трябва да внимавате да не го сложите върху бенки или пък раздразнена кожа.

Другият метод за справяне с болките в кръста, турската керемида, който е препоръчван горещо от петричката пророчица Ванга. Нуждаете се от стара керемида (съвременните няма да ви свършат работа).

Счукайте я на прах и добавете към него 3 белтъка, 1 пакет бял тамян стрит на прах и 1 ч.ч. гроздова ракия (домашна). Поставете получената смес върху чиста ленена кърпа и я увийте около кръста си. Нека престои една нощ. На следващата сутрин няма да има и следа от болката, пише marica.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.