Тези зодии се чувстват най-добре, когато са необвързани

0
530

С тях трябва да сте много внимателни

Докато някои зодии търсят уюта, който дава една връзка, то други се чувстват най-добре, когато са необвързани.

зодии
С тях трябва да сте много внимателни

В следващите редове ще ви разкрием кои са тези зодии, които се радват на свободата си.

Ето ги и тях:

Овен
Представителите на огнената зодия обикновено търсят любовта и се опитват да се доберат със зъби и нокти до нея. Истината е, че те много я ценят. Основният фактор, който им създава сериозни проблеми е, че много бързо губят контрол. Те могат да се разгневят и да избухнат за миг, ако нещо не стане на тяхното.



Забавни са и обичат приключенията, но тъй като се палят много бързо, могат да нагрубят някого в гнева си. В рамките на пет минути могат да избълват цял куп обиди, за които после много да съжаляват.

Телец
Когато представителите на тази зодия стигнат до някакво решение, те в никакъв случай не биха го променили заради някого или нещо. Истината е, че не всеки партньор би изтърпял такъв инат като техния. Телците не са готови за компромиси. В момента, в който някой не се съгласи с тях и се осмели да им противоречи, те са готови да го напуснат. В изключително редки случаи би могъл да си признае, че всъщност партньорът е бил прав.

Близнаци
Те са от онези зодии, които често си променят мнението и на моменти сякаш биват измъчвани от фобия от обвързване. Не обичат да се чувстват „вързани“ за някого. Със сигурност няма да ви e никак лесно да изтърпите партньор като тях, защото те не спират да флиртуват, дори и когато си имат половинка.

Често сменят настроенията си. Поради тази причина не би било изненада, ако вече сте се сгодили, някоя сутрин да се събудят и да решат, че всъщност изобщо не им е до сватба. Ще ви заявят директно, че си искат свободата, ще си съберат нещата и ще си тръгнат. Това е типично в техен стил.

Стрелец
Те са позитивни, забавни и с тях несъмнено ще ви е хубаво.
В момента, в който се стигне до по-сериозни въпроси и те бъдат изправени пред изпитания и проблеми, вече далеч не са толкова ентусиазирани. Бързо се отегчават. Дългосрочните отношения не са за тях, тъй като обожават да пътуват и да се срещат с нови хора.

Риби
Те си пречат сами. Когато са в дълга и стабилна връзка започват да разсъждават върху нея и живота им като цяло. Често пъти заключават, че не заслужават това щастие и по този начин несъзнателно започват да саботират връзката си.
След време могат да дадат втори шанс на партньора си, но той често е наранен и не би го приел, тъй като няма желание отново да се превърне в жертва на емоционалните им изблици, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.