Ето я истината за Антонина, която се изгаври с творбата на Никола Вапцаров!

0
304

Антонина произлиза от интересно семейство!

Неотдавна поп-фолк певицата Антонина разбуни духовете с едно свое парче, в което цитира стохотворението „Прощално“ на Никола Вапцаров. Скандалът дойде от там, че го направи полугола и пред полуголи мъже в клипа си.

Антонина
Антгонина има за баща бивш кмет

Оказва се, че Тони е със селско потекло. Семейството й е от врачанското село Вировско, а родителите й още живеят там.

Баща й Нанко Тодоров дори е бил кмет на селото. Преди 8 години той е избран да оглави общината там с победа със 173 от 258 гласа, пише в. „Галерия“.

При следващите избори обаче се разиграва истински скандал. На Нанко му е попречено да кандидатства за втори мандат, след като документите му мистериозно изчезват в последния момент.



Антонина обвинява за това Илинка Маринова, която е основният му конкурент в кампанията. Певицата тогава твърди, че Илинка отдавна върши мръсотии на семейството й, тъй като иска да вземе поста на баща й.

В крайна сметка Маринова печели кметския пост и в момента заема именно тази длъжност. Това обаче се оказва печелившо за Нанко към днешна дата, тъй като щеше да се разрази още по-голям скандал, ако стореното с „Прощално“ беше от кметска дъщеря.

Антонина наскоро навърши 38 г. Тя нашумя в началото на века, но впоследствие изчезна от сцената, тъй като роди. Сега отново прикова погледите на всички, но не по най-приятния начин.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.