Антония Петрова се омъжи в рокля за 20 бона! (Подробности за сватбата)

0
374

Антония Петрова отново показа, че може да си намира богаташи за съпрузи!

Мис България 2009 се омъжи за втори път и отново го стори по доста пищен начин. Този път Антония Петрова може да не показа характерната за себе си показност, но всичко около сватбата й бе замислено със стил и елегантност.

Антония Петрова и Ивайло Батинков
Антония Петрова вече е омъжена за Ивайло Батинков

Само булчинската рокля на Тоца е струвала цели 20 000 лв., съобщава „Телеграф“. Оттам можем да си представим колко е излязло тържеството.

Сватбата се е състояла в Гърция. Нямало е много гости, само най-близките, които обаче също не са били малко.

По всяка вероятност за всичко е платил младоженецът Ивайло Батинков. Той е пълен с пари. Преди време е бил директор на болница, а сега развива успешен собствен бизнес с ортопедия.



Иво и Тони са заедно едва от 3 месеца, но вече са женени. Тяхната любов пламва случайно, но е толкова бурна, че доведе до брак много бързо.

Миската се омъжи за втори път. Тя вече мина веднъж под венчилото преди това. Руснакът Александър Бередин направо я позлати, но крахът все пак дойде, макар и след 10 години.

Антония Петрова обаче още няма деца и се очаква сега да предприеме стъпки в тази насока. Двамата с Ивайло по всяка вероятност няма да се бавят много с опитите, тъй като вече не са първа младост.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.