Жоро Павето – кошмарът на българската жена!

1
941

Жоро Павето вледенява всички женски мисли и до днес!

Преди 1990 г. престъпността в България е значително в по-малки дози, но когато я има, тя е наистина много жестока. Един от най-показателните примери в това отношение е Жоро Павето.

Жоро Павето
Жоро Павето е кошмарът на българската жена

Това е най-масовият изнасилвач в историята на България и до днес. През 1968 г. той изнасилва 7 жени, което е рекорд и досега.

Вършее из улиците на София и това тогава кара всяка столичанка да се страхува да излезе по тъмно. Живеещите сами дами също са сковани от страх.

Прякорът на насилника идва от това, че зашеметява жертвите си с паве, увито в носна кърпа. При една от жертвите това се оказва фатално, тъй като издъхва в болницата. Тя е на 69 г.



На 6 ноември същата година Жоро Павето най-после е заловен, или поне този, когото милицията смята за него. Това се случва докато наднича през прозореца на жена, която се преоблича.

Обвинен е глухонемият и умствено изостанал Милчо Миланов от с. Ракита. Той е осъден на 14 години затвор, но не излежава цялата си присъда, понеже е помилван заради липса на достатъчно доказателства.

Днес Милчо живее все още в родното си село и е обичан от всички. Преживява с пенсия по болест и никой там не вярва, че той е Жоро Павето.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. „най-масовият изнасилвач“ пълни глупости, неверни сведения и некадърност – така нареченият „Жоро Павето 2“ е изнасилил 10! жени! А отделно години след това е имало случай на сливналия, за който е потвърдено, че е изнасилил около 10 жени и за поне още толкова не е доказано!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.