Стана ясна най-красивата абитуриентка у нас – ето коя е тя!

0
658

Избраха онази абитуриентка, която кара най-много мъжкият поглед да заблести!

Конкурсът „Най-красива абитуриентка“ за 12-ти пореден път привлече вниманието на цялата страна. 548 девойки се включиха в него, но победата отиде само в една.

абитуриентка 2018
Това е най-красивата абитуриентка у нас

Шампионка за 2018 година стана Елица Луканова, която спечели в деня, в който навърши 19 г. Тя е от столичното 118 СУ „Академик Людмил Стоянов“, пише Glas.bg.

Доста сериозни имена е имало сред журито. То е било в състав Дария Симеонова, Ивайло Захариев, Калоян Минев и победителката от миналата година Мила Слепцова.

Ели няма намерение да си губи времето. Още това лято тя възнамерява да започне работа, което най-вероятно ще стане до седмица-две.



Тя същевременно иска да продължи да учи. Мечтата й е да следва „Банкиране“, за да може да стане един ден добър банков служител.

Наградата й е СПА ваканция за двама. Не е известно дали има гадже, но по всяка вероятност е така и затова се очаква да си прекара страхотно на ваканцията.

Елица е харесвана от мнозина, не печели само по преценка на журито. Цели 26 дни потребителите на Фейсбук можеха да гласуват за любимата си абитуриентка.

Да й е честита титлата на Елица Луканова! Нека я носи с гордост, докато не седне догодина на мястото на журито, за да определи новата най-красива абитуриентка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.