Браво, Георги! Синът на Румен Радев направи истински фурор!

0
433

Румен Радев може да се гордее със сина си и го прави!

Президентският син Георги се оказа много надарено момче. Баща му Румен Радев се пръска от гордост и е много щастлив от всичко, което се случва с момчето му.

Румен Радев син
Синът на Румен Радев е футболен талант

Жоро, който е в тийнейджърска възраст, има огромен футболен талант. Той тренира в „Бароко“ и играе на поста нападател.

Младежът наскоро е взел участие в мач не на кой да е, а на футболен клуб „Валенсия“. Той е бил поканен да участва в двубой срещу друг испански тим и дори е вкарал гол.

Георги Радев е оставил отлични впечатления у шефовете на испанския отбор, но засега още няма да бъде привлечен в академията.. „Прилепите“ ще продължават да му следят изявите в България и ако преценят, ще го вземат в школата си.



Успехите на президентския син на терена не са никак малко. Най-голямата му гордост е мачът срещу „Интернационал“, в който отбелязва два гола и играе превъзходно през цялото време.

Голямата мечта на момчето е един ден да играе за голям европейски отбор. Все пак обаче най-вероятно първо ще трябва да се наложи у нас и чак след това да търси осъществяване на мечтата си.

Георги е дете на Румен Радев от първия му брак, който е с Гинка Кесякова. От него той има и дъщеря, която също е тийнейджърка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.