Веднага изхвърлете тези неща от спалнята си

0
659

Стаята трябва да е максимално изчистена

Фън шуй специалистите съветват веднага да изхвърлите тези неща от спалнята си. В противен случай рискувате интимните ви отношения да започнат сериозно да куцат.

спалнята
Стаята трябва да е максимално изчистена

Не се чудете откъде са ви дошли проблемите, ако държите повечето от тези неща в спалнята си, категорични са фън шуй специалистите.

Убедени сме, че повечето от вас имат тези предмети в спалнята си. Преди да възразите да ги изхвърлите обаче се замислете доколко интимните ви отношения са добре. Вероятно мнозина от вас ще си признаят (поне пред себе си), че от доста време насам те са започнали да куцат.

Факт е, че тези неща присъстват в спалните на повечето хора, но това далеч не означава, че те трябва да са там. Истината е, че дори не подозирате за пагубното влияние, което оказват върху интимната ви близост. След като научите истината, убедени сме сами ще побързате да изхвърлите всички тях от спалнята си.



Съветът на експертите е така да организирате подредбата на спалнята си, че в нея да има достатъчно пространство и въздух. Това означава, че помещението трябва да е максимално изчистено от излишни вещи.

Психолозите посочват, че „празната“ обстановка насърчава партньорите да се стремят един към друг, към сближаване… В противен случай вниманието ви неволно ще бъде фокусирано върху най-близкия обект и по този начин дори без да се усетите, интимните ви отношения ще започнат да куцат и то сериозно.

Ще се стигне до момента, в който ще започнете да се питате къде сгрешихте. По-добре да избегнете грешката, отколкото да се чудите къде сте сгрешили и как да поправите нещата.
Вероятно за мнозина от вас ще прозвучи изненадващо, но дори живите растения нямат място в спалнята ви.

Фън шуй специалистите ги наричат „сексуални убийци“. Те отделят летливи вещества и дори имат приятен аромат, но истината е, че действат приспивателно на хормоните.
Освен това в спалнята не бива да се държат съдове, които са пълни с вода като вази, декоративни фонтани, аквариуми и др.

Успокояващото на пръв поглед бълбукане и постоянното движение на течности всъщност действат отрицателно върху сексуалната възбуда.

Разбира се място в това помещение нямат мобилни телефони, таблети, телевизори и др. Електронните устройства също трябва да бъдат махнати от там, тъй като привличат твърде много внимание, а светлината от екраните им зомбира мозъка ви.

Препоръчително е да не претрупвате спалнята си с всевъзможни джунджурии като статуетки, картини, сувенири и др. По на пръв поглед малките предмети се натрупва солидно количество прах. Той може да съдържа редица токсини и замърсители от околната среда, които оказват пагубно влияние върху производството на хормони в тялото, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.