7-дневен хранителен режим за перфектна кожа

0
309

Не е никак трудно

Никак не е трудно да имате и да поддържате перфектна кожа.

перфектна кожа
Не е никак трудно

Може би мнозина си мислят, че е почти невъзможно, но всъщност не е.

Достатъчно е да спазвате определен режим на хранене и хигиена, за да се сдобиете с перфектна кожа. Излишно е да споменаваме колко е важно храненето. Ако наблягате основно на мазни, лютиви, солени и сладки храни, няма как да очаквате да се радвате на перфектна кожа.

Дори напротив, ще имате множество черни точки и кожата ви ще е осеяна с неприятни пъпки. Те ще се множат с всеки изминал час, вместо да се махат, каквото и да правите, ако не промените хранителните си навици.



Едва ли ще се изненадате, защото това е отдавна известен факт, но все пак да напомним, че кожата е най-големият орган. Той е прозорецът, издаващ какво точно се случва в организма ви-
Съществуват редица храни, които са враг на перфектната кожа. Те могат да предизвикат редица възпаления и многобройни кожни проблеми.

В същото време трябва да сте наясно с факта, че същестуват и такива храни, които подпомагат заздравяването на кожата, подобряват вида й и я правят мека и сияйна. Със сигурност всеки би искал да има такава кожа, особено уважаващите себе си дами.

Истината е, че можете да подобрите значително състоянието на кожата си с помощта на лека детоксикация. За целта е нужно да се лишите от определени групи храни, към които повечето хора са чувствителни. Става въпрос за млечните продукти, алкохолът, кофеин, яйца, храните съдържащи глутен и ред други неща.

Заменете ги с растителна диета, към която можете да добавите продукти като риба и органични меса.
Ако се придържате строго към този хранителен режим, само след седем дни ще можете да се радвате на перфектна кожа.

Тя не само ще изглежда освежена, подмладена и сияйна, а наистина ще е перфектна.
Придържайки се към този хранителен режим, кожата ви ще се озари. Освен това ще извлечете и редица други ползи. Една от тях е, че ще подобрите значително съня си. Освен, че ще започнете да заспивате по-рано, ще се случва и много по-лесно в сравнение с преди.

По този начин ще помогнете на цялото си тяло да функционира отлично.
Всъщност тук далеч не става въпрос за диета за отслабване. Просто е необходимо да си създадете хармония, която ще ви помогне да се сдобиете с перфектна кожа.

Специалистите по здравословно хранене съветват да наблегнете основно на зеленчуци, плодове, кокосово мляко, бадемово мляко, дива сьомга, киноа и органични меса, пише zdrave.to.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.