Тези кристали ще донесат късмет в дома ви

0
428

Няма никакво значение в коя стая ще изберете да сложите вашите кристали

Тези кристали не само могат да бъдат чудесно допълнение към декора в дома ви, а могат да ви донесат късмет.

кристали
Няма никакво значение в коя стая ще изберете да сложите вашите кристали

Независимо дали вярвате в силата на чудодейните кристали, хората ги използват от векове и им се доверяват. Още в древни времена вярвали, че те носят щастие и успех във всеки аспект от живота.

Правилно подбраните кристали не само могат да държат далеч от вас отрицателната енергия, а и да ви помогнат да се чувствате по-спокойни. Освен това те са интересна идея за декор и допълнение на домашния уют, предвид, че съществуват множество форми и цветове на кристалите.

Няма никакво значение в коя стая ще изберете да сложите вашите кристали. Ще забележите веднага, че те внасят различно усещане за помещението.
Освен това те са чудесен начин да внесете свежест в дадено помещение и да го направите да изглежда различно.



Редица известни личности се доверяват на действието на кристалите. Сред тях са Жизел Бюндхен, Йоанда Хадид, Кейт Хъдсън, Ким Кардашиан и др.
Преди пет години Кейт Хъдсън разкри в интервю за списание „Мери Клеър“, че на нощното си шкафче до леглото има една кристална ваза, пълна с розов кварц във формата на сърчица. Тогава тя подчерта, че тя й е подарък от майка й.

В следващите редове ще ви разкрием конкретните кристали, които носят късмет. Ето ги и тях:

Розов кварц
Този вид кристал притежава стъклен блясък. Красивата му окраска се дължи на примесите на манган в кристалната му структура. Предположенията са, че в древни времена този кристал е добиван в Рим и Индия и се е използвал за украшения. Често пъти се е използвал и в медицината, тъй като хората вярвали, че притежава лечебни свойства.

Опушен кварк
Той представлява прозрачен кристал с кафяв цвят. Приложението му не е познато на широката общественост. Обикновено се използва за стабилизиране и заземяване. Твърди се, че пречиства от отрицателна енергия и ще ви е от помощ, когато трябва да вземете важно решение.

Цитрин
Той представлява скъпоценен камък, създаден по изкуствен начин чрез нагряване на аметист. Нагряването продължава до момента, в който приеме желаното жълто оцветяване. Според специалистите той има мощен успокоителен ефект.

Хематит
Известен още от древни времена. Мнозина от индианците са го използвали, за да украсят телата си с прах от него преди битка. Помага за добра концентрация.

След като вече сте наясно с действието на някои от най-известните кристали, бихте могли да изберете най-подходящия за вас, пише vesti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.